Transformatie

Als ik een healing heb gedaan dan zijn al mijn problemen verdwenen. Als ik die cursus/ workshop/ gratis webinar heb gevolgd, dan weet ik alles en kan ik eindelijk aan de slag. Als ik meer geld heb, kan ik meer geven, dan ben ik succesvol/compleet/ verdwijnen al mijn problemen. 

Lees meer »

Je bent genoeg

Jij mag er zijn. Je bent genoeg. Je hebt het vast weleens vaker gehoord, maar op een of andere manier klikt het nog niet helemaal. Het klinkt zo simpel en banaal... Maar heel eerlijk, lieverd, dat is het eigenlijk ook.

Lees meer »

Is een laag zelfbeeld de norm?

Het lijkt wel alsof een laag zelfbeeld en gevoel van minderwaardigheid op de loer ligt bij veel mensen (vooral vrouwen) om me heen. Het lijkt stiekem onderhuids ingebakken te zijn in onze natuur.

Lees meer »

Het gewicht van de wereld

Ik was gisteren even op bezoek bij mijn ouders, en mijn moeder vroeg me: "Lot, ik heb soms zo'n druk hoofd. Heb jij misschien tips voor mij?". Ik vind het heel lief dat ze mij om hulp vraagt. Ik voel me dan erkent en gezien in mijn werk en expertise. We hebben lekker een tijdje gekletst over wat er dan speelt, ik gaf tips en uiteindelijk kwamen we er samen aan uit dat zij, en vele gevoelige mensen met haar, toch de enorme zwaarte voelt die momenteel in de wereld speelt.

Lees meer »