Celebrate yourself! 10 tips om jezelf te vieren!

Gepubliceerd op 5 mei 2022 om 12:37

Lieverd, wanneer was de laatste keer dat jij jezelf hebt gevierd? Jouw successen, jouw stappen, jouw BESTAAN? De wereld is BLIJ dat jij er bent! Lees verder voor 10 tips om jezelf te vieren!

Jezelf vieren. Op een of andere manier slaan we deze stap altijd over, terwijl dit een van de belangrijkste stappen is in ons groei proces en ontwikkeling. We gaan vliegensvlug voorbij aan doelen die we hebben bereikt en gaan als een trein door naar het volgende doel zonder erbij stil te staan. Jammer, want zo heb je nooit het gevoel dat je iets hebt bereikt, en zo is het nooit genoeg. 

Dat is pijnlijk, jij verdient meer! Successen, klein en groot, verdienen het om erkent te worden en gevierd te worden! Sta stil bij waar je was, en waar je nu bent. Kijk even achterom en om je heen. Zie je waar je staat? Wauw, ben jij opeens even ver gekomen!!

Soms is het belangrijk om stil te staan bij onze vooruitgang. We gaan zo snel door dat we het niet eens doorhebben hoe ver we zijn gekomen. Maar als je even stil staat, jezelf een schouderklopje geeft en geniet van het uitzicht, vergroot je niet alleen je plezier in het leven, maar ook je gevoel van eigenwaarde!!

Maar hoe doe je dat eigenlijk, jezelf vieren? Lees verder voor 10 tips!

10 tips om jezelf te vieren!

  1. Neem een heerlijk bad of lange warme douche. Maskertje, glaasje bubbels of thee, je favoriete boek of serie. Helemaal een avondje voor jou!
  2. Koop een nieuw boek! Koop dat ene boek wat al lang op je verlanglijstje stond of verdwaal in een boekwinkel en laat je verrassen
  3. Ga uit eten of lunchen met jezelf! 
  4. Koop een prachtig boeket of kamerplant voor jezelf (tip: laat het bezorgen!)
  5. Schrijf een brief aan jezelf. Hoe trots je bent op dit moment, een brief om jezelf te bedanken en je waardering te tonen. Voor jou, van jou!
  6. Neem jezelf mee op date en bezoek bijvoorbeeld een museum!
  7. Open Etsy of Instagram en bestel een CUSTOM art piece. Eentje met jouw foto, iemand die jouw portret tekent of een beeldje vilt of jou als een goddess afbeeld. Er zijn prachtige kunstenaars te vinden!  
  8. Zeg, die kristal/stenen collectie ziet er maar wat dunnetjes uit. ;) Koop een nieuwe aanwinst voor je edelstenen collectie! 
  9. Maak een visionboard. Lekker een middagje offline, knippen en plakken met lekkere snacks en drankjes. Misschien zelfs met vriendinnen. Vergeet niet op jezelf te toasten!
  10. Meld je aan voor de retreat dag: Celebrate Yourself! Op zaterdag 26 juni! Een heerlijke, volledig verzorgde verwendag. Waarbij je helemaal in de watten word gelegd. Een ervaring om nooit te vergeten! Klik HIER voor meer informatie!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.