Ik wil mijn product retourneren

Het kan weleens voorkomen dat je een product retour wilt sturen. Misschien bevalt het niet of is er een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen. Je krijgt het volledige bedrag terug, enkel de verzendkosten voor het retoursturen zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen vanuit Nederland ongeveer 7,50 per pakket, en vanuit België ongeveer 13 euro per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw verzenddienst.

Indien je gebruikmaakt van dit herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde goederen en in originele staat en verpakking aan Soulgarden geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht is het belangrijk dan je binnen 14 dagen contact met mij opneemt via hello@soul-garden.nl . Ik zal vervolgens na ontvangst van het product het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op de tegenrekening, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kan ik deze waardevermindering aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg, zoals je het in een winkel zou bekijken, en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

 

Kan ik een reading/ healing of andere dienst die ik bij Soulgarden heb besteld retourneren?

Een dienst is vaak niet te retourneren, vandaar dat er ook wat specifieke  wettelijke regels gelden. Het herroepingsrecht vervalt  wanneer je hebt ingestemd met het volledig leveren van de dienst binnen de bedenktijd en daarbij ook expliciet afstand hebt gedaan van het herroepingsrecht. Er gelden dus 3 voorwaarden:

  1. Je moet instemmen om de levering van de dienst te starten binnen de bedenktijd (14 dagen).
  2. Je moet verklaren afstand te doen van je herroepingsrecht.
  3. De dienst moet ook daadwerkelijk volledig geleverd zijn.

Het herroepingsrecht vervalt dus alleen wanneer de dienst al volledig is geleverd. 

 

Bij aankoop van de dienst ben je akkoord gegaan met de volgende stelling:

"Bij aankoop van deze dienst stem je in met directe levering en zie je daarmee af van je recht tot herroeping zodra Soulgarden de dienst heeft geleverd."

 

Dit betekend dat als de dienst/reading/healing gedaan is, je niet meer kan retourneren. Heb je vragen over deze beslissing, neem dan contact met mij op via hello@soul-garden.nl

 

Heb je een klacht? Bekijk dan de informatie op de Garantie & Klachten pagina.