Ik was 6 jaar toen ik voor het eerst bewust werd van de energieën om me heen. Ik voelde overleden mensen achter me staan en ik werd er heel bang van. Toen ik het jaren later in vertrouwen tegen een vriendje vertelde werd hij boos en noemde me belachelijk. Daarmee werd meteen de kraan dichtgedraaid, maar het gevoel bleef...

 

Tussen mijn 15e en 28e heb ik veel verschillende jobs gehad maar nergens voelde ik me op mijn plek. Ik was te gevoelig, te mensgericht ingesteld in plaats van commercieel. Ter ergernis van mijn vele werkgevers.  Ik voelde me het meeste op mijn plek tussen de dieren, maar er was geen werk in te vinden. Na mijn dierenstudies deed steeds harder mijn best om alsnog in het plaatje te passen. Ik heb een goed aanpassingsvermogen dus soms lukte me dat erg goed maar het zoog me compleet leeg. Ik kon mezelf niet zijn. Hierdoor groeide mijn gevoel van minderwaardigheid en faalangst onbewust steeds verder.

Zelfbeschikking

 

 

Het kookpunt werd uiteindelijk bereikt toen ik in mei 2018 werd aangevallen door mijn baas. Ik weet nog dat ik dacht: “Ik hoef dit niet te pikken, ik mag gewoon opstaan en weglopen. Ik laat mezelf zo niet behandelen!” Maar ik had mezelf zo 'goed' aangepast dat ik beleefd bleef zitten en eigenlijk compleet bevroor. Mijn reactie gaf hem momentum om 2 uur lang door te gaan.

 

Hierna volgde een periode waarin ik lang ziek thuis bleef. Ik viel af, sliep slecht en was afgesloten van mijn emoties. Ik was depressief maar ik functioneerde 'op hoog niveau' en mijn psychologen stonden soms voor een raadsel.

 

 

Toen besloot ik, begin 2020, om eindelijk de knoop door te hakken en vanuit de ziektewet toch voor mezelf te gaan beginnen. Ik deed een opleiding om een ‘Master of Rapid Psychic Healing’ te worden en me eindelijk over te geven aan mijn heldere vermogens. Voor het eerst in een lange tijd voelde ik weer een vonkje vanbinnen! Ook mijn liefde voor dieren kon ik hier eindelijk bij betrekken!

Hoe meer ik ermee bezig was en op mezelf toepaste, hoe beter ik me weer ging voelen. Het voelde goed om mijn gevoeligheid te zien als een kracht in plaats van een last! Ik kon nu persoonlijke ontwikkeling op de eerste plek zetten! Ik leerde Chakra's te lezen en te helen, zowel bij mens als dier en met dat aanbod heb ik mij in Juli 2020 ingeschreven bij de kamer van koophandel. Soulgarden was geboren!

 

 

 

Het kan ook anders!

 


Ondertussen is Soulgarden uitgegroeid tot veel meer dan alleen Chakra healings. Het instagram account (@soulgarden_nl) is een platform geworden om te verbinden met gelijkgestemden, gericht op persoonlijke en spirituele groei, met een speciaal plekje voor dieren en de natuur. Mijn missie is om anderen te helpen die net als ik een plafond raken en niet verder lijken te komen. Ik wil de mensen raken die net als ik wel dieper moeten om zich vervuld te voelen. De mensen met een vuur, een smeulend kooltje. Die weten dat het ook anders kan. Soulgarden eert jou als mens en jouw lieve slimme huisdieren in jullie prachtig doorlopende proces.

 

Alles van jou is welkom: alles wat je mooi vind aan jezelf en alles wat je lelijk vind aan jezelf. Al je successen en mislukkingen, al jouw littekens, goede en slechte keuzes. Alles waar je je voor schaamt. Zonder oordeel. Want jij bent licht en mens. Jij bent de perfecte balans tussen aarde en spirit. Jij bent waardig, jij bent genoeg.

Of je nu in een doos woont of in de meest dure auto's rijd:
I don't care.
Mother earth doesn't care.
Spirit doesn't care.

Jij bent genoeg. Altijd, zonder uitzondering.

 

"We hebben lang genoeg onze kracht weggegeven. We hebben lang genoeg gedaan alsof we erbij passen. We hebben lang genoeg energie gelekt aan verbindingen, relaties, contracten die ons leegzogen. Het hoeft niet meer. Vanaf nu mag het anders. Dat is waar ik voor sta.

Met Soulgarden kijken we dat fundamentele gevoel van minderwaardigheid wat je vanbinnen helemaal opvreet recht in de ogen en vatten we het met blote handen bij de hoorns. Vanaf nu beslis je zelf!"

 

 

 

 

En daarvoor ben je hier op de juiste plek. Dat bereiken we namelijk samen met de methodes die ik speciaal hiervoor heb ontwikkeld in de krachtsessies en zielstransmissies. Stap binnen in een liefdevolle sfeer waar alles van jou welkom is. Voel je gezien en gehoord, zonder oordeel. Ik leer je te herinneren wie jij diep vanbinnen bent.

Boek 1 Zielstransmissie om te proeven, boek het traject voor diepgaande veranderingen in je leven.

Boek ook voor je dier een holistische sessie voor gedrag en gezondheid. Met mijn studie Veterinaire Natuurgeneeskunde kan ik jullie met verschillende therapieën bijstaan. Bijvoorbeeld: Energetisch, gedragstherapie, traumaverwerking, bachbloesemtherapie en/ of aromatherapie. Leer elkaar beter te begrijpen en hoe je er voor je dier kan zijn. Jullie komen er gegarandeerd samen sterker uit!

Werken met mij is effectief, diepgaand en soms een tikkeltje confronterend. Je moet bereid zijn om diep te gaan, en jezelf over willen geven aan je helingsproces. Het ziet er voor iedereen weer anders uit! 

 

Soulgarden is er voor mens en dier!