Je snapt maar niet waarom het jou niet lukt. Je zit vast. Je wilt wel loskomen, leren van jezelf te houden en weer in verbinding te staan, maar hoe?

Nou, welkom! Je bent op de juiste plek!

 

En niet zonder reden: Soulgarden helpt jou de mindset doorbreken die je tegenhoudt om eindelijk jezelf te zijn! Zo bereik je eindelijk die nieuwe hoogten en nieuwe doelen. Je leert jezelf weer kennen, je mag eindelijk uitademen en leven vanuit authenticiteit. Weg maskers, hallo radicale zelfacceptatie! Klinkt dat niet heerlijk?

 

Laat ik mezelf even voorstellen:

Ik ben Lotte Noordsij- Cregan en ben geboren op vrijdag 13 december 1991. Ja, echt waar, op vrijdag de 13e! Maar ik ben geen ongelukskind hoor, ik ben zelfs heel dankbaar voor mijn liefdevolle opvoeding.

Ik ben daarentegen wel hooggevoelig en een millenial. Daardoor heb ik net als veel anderen in mijn generatie altijd geworsteld met mijn plekje in de wereld. 

 

Een paar leuke feiten over mij:

Soulgarden is in Juli 2020 geboren en is het resultaat van een leven lang tobben en een burn-out.

Mijn missie is om met mijn persoonlijke ervaring anderen te inspireren om hun eigen pad te gaan bewandelen!


Op een laagdrempelige manier kunnen we je samen bewust gaan maken van vastgeroeste overtuigingen die je beperken om verder te ontwikkelen.

 

Bij Soulgarden kan je consulten op afstand boeken. Op afstand werken is laagdrempelig, makkelijk en snel. We hoeven alleen maar te bellen. Jij betaalt via de website en ik neem contact met jou op om een afspraak te maken. Daarna kunnen we gewoon contact houden via de telefoon, zoom of e-mail!

Dus wil jij:

  • Begeleiding bij je volgende stap?
  • Duidelijkheid over waarom je vast zit?
  • De weg voor je weer kunnen zien?
  • Jezelf weer leren kennen of herontdekken?
  • Jezelf eindelijk weer lekker in je vel voelen?

En voel je in je hart dat wij samen iets moois kunnen bereiken?

Neem dan contact met me op of bekijk bovenaan in het menu wat ik voor je kan betekenen!