Je bent genoeg

Gepubliceerd op 19 april 2022 om 10:40

Jij mag er zijn. Je bent genoeg. Je hebt het vast weleens vaker gehoord, maar op een of andere manier klikt het nog niet helemaal. Het klinkt zo simpel en banaal... Maar heel eerlijk, lieverd, dat is het eigenlijk ook.

 

Diep in de kern weet je dat stiekem nog wel. Heel diep in de kern kan jij je herinneren, dwars door de patronen en overtuigingen heen, dat je genoeg bent. Diep in de kern, stiekem diep vanbinnen, voel je het kooltje smeulen. 

Mijn doel is niet om jou te helpen om iemand anders te worden, maar om je te helpen herinneren wie je ECHT bent. 


Wie je bent als je jezelf niet hoeft te verdedigen of te verklaren. Wie je bent als je al je verdedigingsmuren laat zakken en al je overlevingsmechanismen oplossen in het niets. Wie je bent als je echt word gezien. 

Je bent helemaal welkom. Alles van jou mag er zijn. Al je kanten. Met alles wat je prachtig vind aan jezelf, en alles wat je lelijk vind aan jezelf. Met je prestaties, je fouten, je meningen, je emoties, je pijnen en verdriet, je verslavingen en je successen... En dat alles zonder oordeel. Want jij bent mens en licht, de perfecte balans tussen het aardse en het goddelijke. Jij bent waardig, jij bent genoeg. Het enige wat je hoeft te doen is te Zijn. Bestaan. Dat maakt jou al genoeg. 

 

En ik vier je. Ik ben je cheerleader! Ik help je te herinneren hoe het voelt om te mogen Zijn. Ik draag je. Wie je ook bent. Of je in een doos woont of in de duurste auto's rijdt, I don't care. Mother Earth doesn't care. Spirit doesn't care. Jij bent genoeg.

Remember who you are.

 

"Als mensen zich zonder voorbehoud laten zien, laat je zelf ook je bewapening vallen. Even lijkt het alsof je elkaars ziel ziet."

Met alle liefde pak ik jouw hand vast tijdens een Zielstransmissie. Je hoeft het niet alleen te doen. 
In mei heb ik nog 4 plekjes:

Maandag 2 mei 11:00
Dinsdag 10 mei 10:00
Woensdag 18 mei 10:00
Maandag 23 mei 10:00


Gebruik de code IAMREADY voor 20% korting op je Transmissie!

Veel liefs, Lotte

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.