Een roep voor jouw transformatie. Een gesprek met je ziel...

Geef je tijdens deze Zoom Sessie van 90-120 minuten helemaal over aan een healing op afstand. Ik begeleid je zacht in meditatie en met de muziek. We bespreken waar je tegenaanloopt en ik voel met mijn heldere vermogens waar jouw blokkades en trauma's zich energetisch hebben vastgezet en de stroom tegenhouden. Samenwerkend met jouw ziel, jouw hogere zelf, probeer ik ze weg te halen en samen de genezing in gang te zetten. 

Jij krijgt daarna duidelijke oefeningen en tools die je zelf kan inzetten om de genezing te bevorderen en er liefdevol aandacht aan te geven. Ook zit bij de prijs een aftercare-gesprek inbegrepen, 5 - 10 dagen na de transmissie. In de tussentijd krijg je constante begeleiding bij het proces en eventuele vragen die je hebt. 

Tijdens de transmissie kan jij jezelf helemaal overgeven aan de energetische healing en het helende gesprek. Voel je geborgen, gezien, gehoord en veilig in oordeelloosheid. Je hoeft jezelf niet meer te verdedigen of eindeloos te verklaren. Voor jouw hogere zelf, je ziel, je lichtteam en moeder aarde ben jij altijd goed genoeg. Vind eindelijk de kracht in jezelf weer terug (waarvan je weet dat je die in je hebt!) en krijg je doelen helder. 

Deze diepgaande Transmissie werkt nog meerdere dagen door. Hou hier rekening mee tijdens het inplannen en zorg ervoor dat je deze dagen goed voor jezelf kan zorgen en veel water drinkt. 

"Empaths did not come into this world to be victims. We came to be Warriors."

Deze exclusieve online 1:1 belevenis is ALL INCLUSIVE met een krachtige activatie, clearing, healing, reading, intensieve begeleiding en een aftercare gesprek, 5-10 dagen na de Transmissie. Dit aftercare gesprek duurt maximaal 45 minuten en boeken we samen in tijdens de transmissie.

De investering:

 

  • Commitment, liefde en aandacht voor jezelf. Niet alleen tijdens de 2 uur durende sessie, maar ook nog tijdens de dagen daarna. Geduld en compassie voor je proces, de persoon die je was en de persoon die je aan het worden bent!
  • Eenmalig €125,- 

 

Let op: De Zielstransmissie is het gehele jaar door te boeken. Ik heb echter maar ruimte voor 4 Transmissies per maand. Vul hieronder het formulier in of stop de transmissie meteen in je mandje en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om onze sessie in te plannen!!

(Deze Transmissie is ook geschikt voor ondernemers die vastlopen en meer verbinding en flow willen ervaren in hun bedrijf!)

 

Wil je ook een Zielstransmissie ervaren? Vul dan hieronder het formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!