Geen dier is mij te gek, en alles is welkom: van hond en kat tot geit, varken, paard, konijn, vogel, exoten en wild!

Benieuwd wat ik voor jouw dier kan betekenen? Lees gauw verder:

Na mijn MBO 4 dierverzorging heb ik mezelf tijdens de studie Veterinaire Natuurgeneeskunde samen met verschillende dierenartsen mogen verdiepen in diermedische vakken en alternatieve geneeswijzen voor dieren. Ik heb me daarbij vooral in gespecialiseerd in gedrag, voeding, chronische of hardnekkige aandoeningen en mooie therapieën zoals Energetisch- en gedragstherapie, traumaverwerking, bachbloesemtherapie en aromatherapie. 

Ik heb op een unieke en bijzonder waardevolle manier leren kijken naar de weg van genezing en de connectie die we hebben met onze dieren en de natuur. Want die connectie als mensheid is flink verloren gegaan de afgelopen decennia. We zien dieren niet meer als zielen met gevoelens, met het verlangen om begrepen, geliefd en gezien te worden, om uitgedaagd te worden en te ontwikkelen. We zien ze niet meer als wezens die graag gelukkig zijn, maar als producten en speeltjes. Het breekt mijn hart, en ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan een nieuwe, sterke en gelijkwaardige band tussen mens en dier. 


Daarvoor wil ik je graag uitnodigen: ik help jou je dier weer te begrijpen. Je leert wat je dier nodig heeft om te genezen of te verwerken en hoe jij dan aan je dier kan geven. Met als resultaat: Je dier is gezond en voelt zich vrij en gelukkig. Een echte bofkont dat ze bij jou mogen wonen, want jij doet je best voor hun! Een band die nergens mee te vergelijken is en die nooit meer kapot gaat!

"All animals talk. You just have to listen."

Consult dier

€ 95,00

Consult dier

€ 95,00

Dit consult is alles-in-1! 

Inbegrepen zit:
- Healing
- Reading
- Anamnese (vraag/ onderzoek)gesprek 
- Behandeladvies en verslag achteraf via e-mail

Het consult kan via Zoom, maar ik kom ook heel erg graag bij jou thuis, in de wei of de stal! Ik reken dan €0,40 reiskosten, die we achteraf berekenen met een betaalverzoek of tikkie. Reiskilometers worden berekend vanaf Ten Hovestraat 20, Bergen op Zoom. In Bergen op Zoom reken ik geen reiskosten.

 


(Let op: een holistisch consult is geen vervanging voor een bezoek aan de reguliere vee- of dierenarts! Gebruik altijd je gezonde verstand en raadpleeg bij (acute) ziekte altijd een arts)

 

Heb je interesse maar ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Of heb je een andere vraag?
Stuur me dan een email naar Hello@soul-garden.nl of vul hieronder het formulier in: