Hoi lieverd! Wil jij graag 1 op 1 met mij werken? Dat kan!

Scroll naar beneden of  kies hier hierboven in het Drop-Down menu wat je wilt bekijken.

De Zielstransmissie

Meer dan een heling. Een roep voor jouw transformatie, een gesprek met je ziel.

Het Transmissie Traject

Een diepgaand, transformatief en intensief 1:1 helingstraject van 4 sessies. Je gaat van people pleasen en onzekerheid, naar liefdevol je grenzen aangeven en zichtbaar zijn vanuit vertrouwen.

Gebeurtenissen uit het verleden en trauma's hebben geen controle meer over jou. Het proces naar echte, diepe zelfliefde is geactiveert. Dit traject is voor jou als jij er klaar voor bent om voor jezelf te gaan leven. 

Krachtsessie

€ 97,23

Krachtsessie

€ 97,23

In een Zoom Sessie van 60 minuten bespreken we waar jij nu tegenaanloopt. 

Tijdens de sessie gebruik ik mijn heldere vermogens om te voelen waar je blokkades zitten. Je krijgt daarna duidelijke oefeningen en tools die je zelf kan inzetten om de blokkades op te heffen en er liefdevol aandacht aan te geven. 

Tijdens de sessie kan jij jezelf helemaal overgeven aan het gesprek. Voel je geborgen, gezien, gehoord en veilig in oordeelloosheid. Je hoeft jezelf niet meer te verdedigen of eindeloos te verklaren. Vind eindelijk de kracht in jezelf weer terug (waarvan je weet dat je die in je hebt!) en krijg je doelen helder. 

Jij mag voor jezelf leven. Je verdient het en je kan veel meer dan je denkt! 

 

Let op: De Krachtsessie is het gehele jaar door te boeken. Ik heb echter maar ruimte voor 4 Krachtsessies per maand. Neem contact met mij op om te weten te komen wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is voor jou om met mij samen te werken!

 

Deze sessie is ook geschikt voor ondernemers die vastlopen in hun bedrijf. Na aankoop neem ik zo snel mogelijk contact met je op om onze sessie in te plannen.