Hoi lieverd! Wil jij graag 1 op 1 met mij werken? Dat kan!

Lees hieronder wat ik voor je kan betekenen:


Unieke aanbieding! Alleen in November! 

Bestel en ontvang jouw persoonlijke reading binnen 5 dagen in je mailbox.

Benoem in de opmerkingen je volledige naam en eventueel dingen of vragen waar je tegenaan loopt. Binnen 5 dagen krijg je van mij antwoord en een volledig uitgetypte reading. 

 

1.
Individuele Krachtsessies
 doen we via Zoom en duren ongeveer 45 min tot 1 uur en kosten 85 euro. Je kan de sessie los boeken via onderstaande button. Na aankoop neem ik zo snel mogelijk contact met je op om onze sessie in te plannen!

 

Krachtsessie

€ 65,00

Krachtsessie

€ 65,00

2.
Healingsessies met Coaching
doen we ook via Zoom en duren ongeveer 1,5 uur en kosten 135 euro. Deze zijn gewoon los te boeken via onderstaande knop. Na aankoop neem ik zo snel mogelijk contact met je op om onze sessie in te plannen!


3.
In een trajectverband van 2 - 3 maanden krijg je elke 1 - 2 weken een sessie via Zoom. Afwisselend krijg je zowel krachtsessies en healings. We plannen de sessies samen in tijdens je kickoff.  Het is een intensief traject waarbij je in totaal 8 sessies ontvangt. Zo kunnen we echt de diepte in duiken en jou helpen met je persoonlijke blokkades en spirituele en persoonlijke groei. Het vraagt absoluut tijd en aandacht, maar ook veel liefde, geduld en compassie aan jezelf. 

Naast de sessies sta ik helemaal tot jouw beschikking om binnen 24 uur al je vragen te beantwoorden via de mail, van maandag t/m donderdag.

 

Dit traject is wel geschikt voor jou als je weet hoe ik werk en als je niet bang bent om een Deep Dive te maken en hard te werken. Het is belangrijk dat je deze periode lief bent voor jezelf en verder rustig aan doet. 

Dit traject is niet geschikt voor jou als je ervan uitgaat dat dit al je problemen oplost en je niet bereidt bent om hard te werken en je huiswerk te doen. 

 

De investering voor dit traject is 999 euro, en het is mogelijk om in termijnen te betalen. Let op: administratiekosten zijn 11 euro per termijn.

 

Ben je benieuwd of dit wat voor je is en wat ik voor je kan betekenen? Neem dan even contact op via onderstaand formulier. We mailen of bellen even heen en weer om te kijken wat je wensen zijn zodat ik daar zo goed mogelijk aan kan voldoen!