Een diepgaand, transformatief en intensief helingstraject van 4 sessies via Zoom. Je gaat van people pleasen en onzekerheid, naar liefdevol je grenzen aangeven en zichtbaar zijn vanuit vertrouwen.

Gebeurtenissen uit het verleden en trauma's hebben geen controle meer over jou. Het proces naar echte, diepe zelfliefde is geactiveert. Dit traject is voor jou als jij er klaar voor bent om voor jezelf te gaan leven. 

Na dit traject sta je niet alleen sterker in je schoenen, je bent ook meer in verbinding met je lichaam. Je kan beter luisteren naar je hart. Je heldere vermogens en het contact met je gidsen is herstart.


"She unleashed her inner goddess, and became the woman her soul knew she could be."

Dit exclusieve online 1:1 traject is ALL INCLUSIVE met een krachtige activatie, clearing, healing, reading, en 2 maanden lang intensieve begeleiding. Alles om jouw transformatie te garanderen.

Je ontvangt 4 x een Zielstransmissie om een diepgaande, blijvende verandering teweeg te brengen. We doen 1 sessie per 1-2 weken en we plannen alles samen in.

De investering:

  • Commitment, liefde en aandacht voor jezelf. Niet alleen tijdens de 2 uur durende sessie, maar ook nog tijdens de dagen daarna. Geduld en compassie voor je proces, de persoon die je was en de persoon die je aan het worden bent!
  • Eenmalig €640,- OF betaal kosteloos in 4 termijnen!

 

Let op: ik werk alleen graag met je als je echt bereid bent om je 100% aan jezelf te wijdden. Dit traject vraagt zo'n 8 weken intensief aandacht, liefde en commitment aan jezelf. Geduld en compassie voor de persoon de je was en de persoon die je word. Er is geen quick fix. Ik reik jou de tools aan, maar jij mag er zelf mee aan de slag. Dit traject gaat gegarandeerd jouw leven veranderen als jij daartoe bereid bent!


Voordat je start krijg je van mij eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of we een match zijn en of ik voor jou kan betekenen wat jij zoekt!

Let op: Dit traject is doorlopend te starten. Ik heb echter maar 1 plek per maand beschikbaar. Neem contact met mij op wanneer de eerstvolgende mogelijkheid is voor jou om te starten!

 

Vul hieronder het formulier in om je vragen te stellen of om je meteen aan te melden voor het Transmissie Traject!

 

Een diepgaand, transformatief en intensief 1:1 helingstraject van 4 sessies. Je gaat van people pleasen en onzekerheid, naar liefdevol je grenzen aangeven en zichtbaar zijn vanuit vertrouwen.

Gebeurtenissen uit het verleden en trauma's hebben geen controle meer over jou. Het proces naar echte, diepe zelfliefde is geactiveert. Dit traject is voor jou als jij er klaar voor bent om voor jezelf te gaan leven.