Leer een succesvol aanbod te bouwen en te verkopen vanuit je hart! Voor beginnende, spirituele ondernemers.

We starten op 22 januari 2021!


Diep van binnen voel je dat er magie zit in jouw gevoeligheid. Je voelt dat je wat bij te dragen hebt aan de Nieuwe Wereld. Alleen vind je het nu nog lastig om die magie volledig te zien en te erkennen.

 • Bij jou staat vriendelijkheid hoog in het vaandel en je vind het vaak moeilijk om nee te zeggen. Je bent bang om anderen pijn te doen of de confrontatie aan te gaan als je je eigen waarheid spreekt, voor jezelf opkomt of je grenzen aangeeft.
 • Je hebt daardoor vaak over je heen laten lopen en jouw kracht veel 'weggegeven' door niet bij jezelf te blijven. Je hebt je gevoeligheid eigenlijk altijd vooral ervaren als een last, in plaats van een kwaliteit.
 • Je hebt het gevoel dat je jezelf, je dromen en idealen, je acties en je aan- of afwezigheid constant moet verklaren of verdedigen.
 • Je bent je daarom misschien zelfs gaan afvragen: Wie ben ik dan eigenlijk als ik het niet iedereen maar constant naar zijn zin probeer te maken? Wie ben IK eigenlijk? en: wat wil IK eigenlijk? 
 • Je voelt nu het verlangen om sterker in je schoenen te staan en je gevoeligheid als kracht in te gaan zetten maar je weet niet goed waar je moet beginnen.
 • Je bent lichtwerker of healer (in wording) en hooggevoelig. Je bent je ervan bewust dat je een hele sterke intuïtie hebt. Wellicht heb je zelfs heldere vermogens. Je weet alleen nog niet hoe je deze kan gaan inzetten vanuit vertrouwen en hoe je je vermogens, gevoeligheid en intuïtie kan claimen.

 


Je droomt ervan om er eindelijk je SUPERKRACHT van te gaan maken.

Je weet dat er meer is tussen hemel en aarde en je voelt duidelijk dat je ziel roept om MEER. Meer voldoening, meer kracht en zelfvertrouwen, meer plezier, meer flow. Je voelt de grootsheid borrelen en je droomt ervan om daar eindelijk aan toe te geven zodat je jezelf kan zijn, sterk in je schoenen kan staan en jezelf niet meer anders hoeft voor te doen. Je bent er klaar mee om jezelf anders voor te doen dan wie je werkelijk bent. Je bent er klaar mee om jezelf constant te moeten aanpassen en je verlangt ernaar om vertrouwen te hebben in jezelf. Je wilt je stem leren gebruiken en jouw waarheid durven spreken. Die kracht wil je nu eindelijk eens gaan zien en zelfs claimen. Jezelf niet meer kleinhouden, maar echt je hele gevoelige zelf omarmen en er trots op kunnen zijn!

 

Soulformation start op 31 oktober! Transformatie gegarandeerd!


Je bent hier op aarde om de innerlijke krijgster te laten zien en te laten bloeien!

Zachtheid, gevoeligheid en vrouwelijkheid worden nog te vaak gezien als een zwakte en een soms zelfs als een last. We leven in een gedreven en prestatie- gerichte maatschappij. Een maatschappij die van oudsher is gebaseerd op denken en doen. Strategie en logica; dat is vooral belangrijk. Maar ONS potentieel zit juist waar we leren leven vanuit intuïtie en meedrijven op de golven van de natuurlijke ups en downs van onze ervaringen, gevoelens, emoties en intuïtie.

Maar, er is een shift aan de gang. En jij bent daar onderdeel van.

Je weet het, je voelt het in je hele wezen, want je leest dit nu. Er worden steeds meer hoog gevoelige kinderen geboren en de vrouwelijke energie ontwaakt en staat op. Ze durft in haar kracht te gaan staan die wordt gevoed door haar zachtheid en intuïtie. Ze vraagt je nu om op te staan en jezelf niet meer klein te houden. Jij bent niet voor niets hier op aarde, jij bent haar voorvechter. Moeder aarde en de mensheid hebben jou nodig!

 

Ik geloof dat het moment dat jij jouw gevoeligheid en zachtheid gaat omarmen, dat daar een overweldigende Kracht (met hoofdletter K!) uit voortkomt. Kracht en gevoel gaan namelijk juist hand in hand. Op het moment dat je eindelijk jouw echte waarheid durft te ontdekken en uiteindelijk te claimen creëer je zo iets waarachtigs moois, dat het een domino- effect teweeg zal brengen. Anderen zullen jouw transformatie opmerken en er zelf ook kracht uit putten!

 

Dit is waar ik jou doorheen coach tijdens Soulformation!

 


 

Sluit nu even je ogen. 
Adem een paar keer diep in en uit.

Voel je in je buik dat we samen magie kunnen maken?

 


JA! Ik voel het! Dit wil ik! Wat kan ik verwachten?

 • We gaan karmische vraagstukken, angsten en trauma's uit dit en vorige levens helen. Je voelt, je herinnert je misschien zelfs, hoe het ooit anders was en hoe het in de toekomst anders kan zijn als we gezamenlijk kiezen voor liefde in plaats van angst. Daar gaan we op intappen.
 • Er zitten stiekem nog overtuigingen die je tegenhouden om bij jouw eigen unieke potentieel te komen. Welke overtuigingen dat precies zijn gaan we naar boven halen en mee aan de slag. Wat houdt je nu nog tegen om te leven vanuit vertrouwen?
 • We werken veel met schaduwwerk. Ja, de minder leuke en de zware kant van jouw grootsheid, waar we juist zo veel van leren. Dit is een belangrijk onderdeel en is verweven door het hele programma.
 • We gaan leren hoe belangrijk het is om in contact te staan met de aarde. Aarden klinkt in de spiri-wereld misschien wat minder sexy, maar de connectie met moeder aarde is van vitaal belang. Zij is het fundament die de connectie met jezelf, je lichtteam en met spirit verstevigt. Je gaat de band aantrekken zodat je er straks op kan vertrouwen en jezelf volledig kan laten dragen.  
 • En: wat is die gevoeligheid als je je intuïtie niet kan gebruiken? Iedereen heeft het en intuïtie is dan ook een zeer belangrijk onderdeel van het programma. Je krijgt verschillende uitgebreide oefeningen die jou gaan helpen om op je intuïtie te vertrouwen en om het te versterken. 
 • Je leert over heldere vermogens, wat het zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen. Je gaat je eigen heldere vermogens ontwikkelen en aansterken. Misschien kan je er zelfs wel een inkomen mee gaan genereren!

Hoe gaan we dat doen?

 • Soulformation is een programma van 3 maanden, dat bestaat uit zowel persoonlijke sessies als toegang tot het besloten Instagram Account: de Soulformation Sisterhood
 • Je krijgt naast een persoonlijke kick-off waarin we een intentie zetten ook 3 masterclasses via Zoom of IGLive, 2 krachtsessies van een uur en 3  healings van elk 1,5 - 2 uur! Na de kick-off kan je alle sessies heel gemakkelijk zelf inplannen in mijn agenda.
 • Je krijgt daarnaast 1 heerlijke, volledig verzorgde live- dag waarbij we samenkomen, hands on gaan werken en flinke shifts gaan neerzetten. Op deze dag drinken we cacao, gaan we verbinden, ga je voelen en ervaren wat energiewerk is, hoe je een healing doet, en nog veel meer. Misschien gaan we wel een vision board maken voor het nieuwe jaar! Alles is natuurlijk helemaal inclusief alle drankjes en een Vegan lunch! Van tevoren word de locatie, tijd en het programma bekend gemaakt, helemaal afgestemd op de groep.
 • Je krijgt via het besloten Soulformation Sisterhood account veel praktische tools en oefeningen zodat je alles meteen in je dagelijks leven kan toepassen. Denk bijvoorbeeld aan schrijfopdrachten, intuïtie- en bewustzijnsoefeningen.
 • Daarnaast beantwoord ik van ma-do binnen 24 uur al je vragen via de e-mail.

 


Na dit programma:

 • Twijfel je niet meer aan jouw gaven en vermogens lichtwerker.
 • Sta je sterker met je blote voeten in de klei en zie je je gevoeligheid en vrouwelijkheid als kracht in plaats van als last.
 • Durf je meer te vertrouwen op de wijsheid van je ziel en je sterke intuïtie.
 • Voel je meer ruimte in je lichaam en geest. Je ervaart meer bewegingsvrijheid doordat we de blokkades waar je tegenaan liep hebben opgelost.
 • Hierdoor is de weg vrij gemaakt om contact te maken met je onderbuik, daar waar jouw kracht ligt opgeslagen en waar je vuur geactiveerd wordt.
 • Durf je te kiezen voor jezelf, je kan bijvoorbeeld makkelijker afscheid te nemen van vriendschappen die jou niet langer dienen i.p.v. dat je ze aanhoudt vanuit gewenning.
 • Durf je bijvoorbeeld ook makkelijker nee te zeggen tegen collega's die dingen verzoeken die niet bij jouw verantwoordelijkheden horen en bewaak je je werkdruk.
 • Hoeft je je niet meer schuldig te voelen als je 'nee' zegt, en doe je dit vanuit liefde en puur in dienst van jezelf en jouw hoogste goed.
 • Heb je een duidelijk beeld over jouw heldere vermogens en kan je ze gaan inzetten in je dagelijkse leven. Misschien kan je er zelfs al je werk van maken!
 • Ben je er helemaal klaar voor om te leven zoals dat voor jou in dit leven is bedoeld.

Wat anderen zeggen:

 


Veelgestelde vragen

 • IK VOEL HET! Is dit iets voor mij?
  • Soulformation is geschikt voor jou als jij jezelf rekent tot de groep Spiritual Millenials, hsp'ers en lichtwerkers die voelen dat ze meer in hun mars hebben en behoefte hebben om meer in hun eigen kracht te staan en hun eigen stem te laten horen.
  • Het is voor jou als je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groeiproces en daar ook werkelijk mee aan de slag wilt gaan.
  • Het is echt wat voor jou als je mijn manier van werken begrijpt en dit ook helemaal resoneert met jou! Weet je niet zeker hoe ik werk en of dit bij jou past? Stuur me even een mailtje, dan kunnen we het gemakkelijk samen even bespreken!
 • Wanneer is dit niets voor mij?
  • Soulformation is niet geschikt voor jou als je ervan uitgaat dat dit al je problemen oplost. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen groei, ik ben verantwoordelijk voor de handvatten en tools die ik je geef. Wat jij daarna met de handvatten doet is helemaal aan jou. Als je niet bereid blijkt om serieus aan de slag te gaan met jezelf tijdens het programma en daarna of denkt dat dit de oplossing is voor al je problemen dan is dit niet het juiste programma voor jou. 
  • Soulformation is niets voor jou als jij al helemaal sterk in je schoenen staat en volledig vertrouwt op jouw gaven, stem en intuïtie.
  • Ik vind het enorm belangrijk dat iedereen die zich inschrijft voor het programma ook alles eruit kan halen wat erin zit. Daarom is het voor mij belangrijk dat we altijd even checken of er een klik is en wij met elkaar viben. Dus, als wij viben en jij bent bereidt om ervoor te werken, dan kan ik jouw transformatie garanderen!


Praktische zaken

Wanneer:

De eerstvolgende groep start op 31 oktober en eindigt op 30 januari. 

Je kan je nu inschrijven voor de start op 31 oktober! Transformatie gegarandeerd!

Waar:

Alle contact vind online plaats via een besloten Instagram account (de Soulformation Sisterhood), e-mail en Zoom. (Let op: een persoonlijk Instagram Account is een vereiste om aan dit programma mee te kunnen doen)

Investering:

Soulformation duurt +- 3 maanden. Het vraagt dus 3 maanden intensief aandacht van jezelf, aan jezelf. Je investeert tijd, liefde en aandacht aan jezelf voor 3 maanden lang. Let wel op: alle energie die je hier in steekt ontvang je in tienvoud terug!
Financieel investeer je €1554,- . Via onderstaande knop krijg je per direct toegang om je aan te melden en om het programma te betalen. Je krijgt dan ook meteen de factuur toegestuurd. Wil je liever in 3 of 4 termijnen betalen? Dat kan! Neem dan even contact met mij op, dan kunnen we bespreken wat voor jou gunstig is! Ik reken €11,- administratiekosten per termijn.

 

Uitverkocht

Soulformation

€ 1.554,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Soulformation

€ 1.554,00

Meld je nu aan voor de start op 31 oktober!

Wil je meer weten? Heb je een vraag over het programma, wil je je gewoon meteen aanmelden of wil je meer weten over betalen in termijnen? Vul onderstaand formulier in en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!