Je bent gevoelig, je hebt een sterke intuïtie en misschien zelfs heldere vermogens. Je bent lichtwerker en je weet dat je gemaakt bent voor iets groters dan wat je nu doet, maar iets houdt je tegen:

 

 • Ergens onderweg ben je jouw vuur verloren. Je laat te vaak over je heen lopen. Als kind was je speels, onbezorgd en kende je geen angst. Waar is dat zelfvertrouwen toch gebleven?
 • Je bent hooggevoelig, je hebt heldere vermogens en een sterke intuïtie maar stiekem twijfel je toch nog aan jouw vaardigheden als heler en lichtwerker. Ben je wel goed genoeg?
 • Je hebt je (hoog)gevoeligheid eigenlijk vaak ervaren als een last voor jezelf en je omgeving.
 • Af en toe betrap je jezelf op de gedachte: Wie ben IK eigenlijk om dit werk te doen? Hoe kan ik anderen helpen als ik nog geen zelfvertrouwen heb? 
 • Diep vanbinnen weet je eigenlijk allang dat jouw intuïtie en innerlijke wijsheid heel sterk en groot zijn, maar je durf er nog niet helemaal op te vertrouwen. Je gedachten komen niet overeen met je gevoel.
 • Je mist de tools en praktische vaardigheden om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te kunnen. Je mist tools om die immensheid van je eigen kunnen en de wijsheid van je ziel te zien. 

Stiekem droom je van een leven wat groter is. 

 

Je verlangt ernaar om volledig in je kracht te staan en blind te kunnen vertrouwen op je gevoel. Je droomt ervan om met zelfvertrouwen en opgeheven hoofd door het leven te gaan en de levens van je eventuele klanten en de mensen om je heen compleet te transformeren en positief te beïnvloeden. Op die manier kan je vanuit rust en vertrouwen jouw missie uitvoeren en jouw droomleven leven. Je verlangt er intens naar om dat vuur  weer op te laten vlammen zodat je kan leven vanuit volledige overgave. Je wilt je droomleven leven, vanuit vertrouwen in jezelf en het universum. Je voelt dat die tijd eindelijk is aangebroken!


Jij bent al een stapje verder.

Als je als lichtwerker door de tandwielen en schakels van de traditionele geestelijke gezondheidszorg heen gaat, raak op een gegeven moment een plafond. Je doet trouw je oefeningen, bent dagelijks erop los aan het affirmeren, mediteren en je gedachtes aan het omzetten volgens een schema, maar dit brengt je op een gegeven moment niet meer verder. Je hebt al zo veel tips gekregen maar het lukt je maar niet om die onzekerheid om te zetten in vertrouwen. Eigenlijk ben jij namelijk al een stapje verder, en helpt de boekenkennis van de traditionele geestelijke gezondheidszorg niet meer. Het is tijd om naast je gedachten, nu ook je gevoel, energie en je ziel erbij te betrekken. 

Je voelt je niet gezien.

Je weet dat je voor iets groters gemaakt bent maar je durft het nog niet uit te spreken. Je voelt je niet begrepen en het lijkt alsof niemand jou aan DE tools kan helpen waar jij als gevoelige lichtwerker honderd procent achter kan staan. Praktische tools die overeenkomen met jouw overkoepelende zienswijze en jouw blik op de wereld en het leven.

Dit is het teken dat je verder mag gaan kijken dan je huidige kennis. Je weet namelijk dat hier iets achter ligt en je voelt aan alles het tijd is om de diepte van je gevoelswereld in te duiken. Het is tijd om vastzittende trauma’s uit dit leven, maar ook uit vorige levens te genezen zodat je kan gaan leven zoals dat in dit leven bedoeld is! Je ziel vraagt om MEER.

Als je jezelf heelt, genees je ook een stukje van de wereld.

Als lichtwerker neem jij namelijk je klanten, je gezin en de mensen in jouw omgeving mee in jouw eigen transformatie. Zij profiteren daar net zo goed van als jij, en spelen dat door naar hun eigen omgeving. Gewoon door de energie die ze uitstralen! De energie die jij hun hebt gegeven!

Je kan pas echt impact maken als je in jezelf gelooft.

En ik kan je helpen om dat geloof en vertrouwen in jezelf te verstevigen. Ik ga jou helpen om die innerlijke krijgster terug te vinden. Ik zet je op de plek waar je thuishoort: in jezelf met een diep vertrouwen in jezelf en je ziel, klaar om te leven zoals dat in dit leven voor jou bestemd is.

Dit is waar ik jou bij ga helpen tijdens de Inner Warrior Healing!


Sluit nu even je ogen. 
Adem een paar keer diep in en uit.

Voel je in je buik dat we samen magie kunnen creeeren?

Jaaa, dat voel ik! Dit wil ik! Wat kan ik verwachten?

 

De Inner Warrior Healing bestaat uit 1 sessie en bevat:

 • Een kennismaking zodat ik precies kan inspelen op jouw behoeften als healer en lichtwerker
 • We zetten een intentie en dan volgt er een geleide visualisatie van ongeveer 20 minuten
 • Energetisch tune ik dan op jou in om je Inner Warrior weer bij je terug te roepen
 • We eindigen de sessie met dankbaarheid en je krijgt van mij huiswerkopdrachten zodat de sessie nog dieper en langer door kan werken. Hiermee kan je haar gaan integreren in je dagelijkse leven.
 • In totaal zijn we 1 tot 1,5 uur bezig.
 • Dit alles doen we via de telefoon. Zorg voor oortjes zodat je tijdens de visualisatie kan liggen en niet gestoord word. 

Na deze healing:

 • Hebben we de blokkade die jou NU in de weg staat om op je intuitie te vertrouwen uit de weg geruimd. 
 • Durf je meer te vertrouwen op jouw gaven als healer en lichtwerker.
 • Voel je je gedragen door moeder aarde en het universum, en durf je daar meer op te vertrouwen.
 • Voel je meer ruimte in je lichaam en ziel. Je ervaart meer bewegingsvrijheid doordat we de blokkade waar je tegenaan liep hebben opgelost.
 • Hierdoor is de weg vrijer gemaakt om contact te maken met je onderbuikgebied, daar waar jouw kracht ligt opgeslagen en waar het vuur geactiveerd wordt.
 • Heb je altijd de mogelijkheid om jouw krijgster op te roepen en om raad te vragen. Je BENT haar. 
 • Ben je er helemaal klaar voor om te leven zoals dat in dit leven is bedoeld.

Wat anderen zeggen:

Veelgestelde vragen:

 

 • Voor wie is het geschikt?
  • De Inner Warrior Healing is geschikt voor Spiritual Millenials, voor hsp'ers en gevoelige ondernemers die voelen dat ze meer in hun mars hebben en behoefte hebben om meer in hun eigen kracht te staan.
  • De Inner Warrior Healing is voor jou als je bereidt bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groeiproces en daar ook werkelijk mee aan de slag wilt gaan. 
  • Het is voor jou als je begrijpt dat een healing geen Quick Fix is en niet meteen al je problemen op lost. We gaan aan de slag met wat jou NU in de weg staat. 
 • Voor wie is het niet geschikt?
  • De Inner Warrior Healing is geen Quick Fix en dus niet geschikt voor jou als je ervan uitgaat dat dit al je problemen oplost. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen groei, ik ben verantwoordelijk voor de handvatten en tools die ik je geef. Wat jij daarna met de handvatten doet is helemaal aan jou. Als je niet bereid blijkt om serieus aan de slag te gaan met jezelf tijdens de afspraak en daarna of denkt dat dit de oplossing is voor al je problemen dan is dit niet het juiste consult voor jou. 
 • Wat is de investering?
  • Voor de Inner Warrior Healing investeer je minimaal 1 tot maximaal 2 uur van je tijd, welke je puur, helemaal en geheel aan jezelf geeft. Het is belangrijk dat je op die dag en nog een paar dagen daarna veel water drinkt en rustig aan doet omdat deze krachtige healing nog een paar dagen kan doorwerken. Daarnaast doe je nog een paar huiswerkopdrachten om de healing te integreren in je dagelijkse leven. 
  • Financieel investeer je €135,- inclusief BTW. Dit voldoe je in een keer. Je kan de Inner Warrior Healing gemakkelijk bestellen via onderstaande link. Na aankoop neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen! Tot snel, gevoelige en krachtige krijgster!

Krijg vertrouwen in jouw gaven als heler en lichtwerker en kom weer in contact met je krachtige vrouwelijke intuitie zodat je met zelfvertrouwen en liefde je missie kan volbrengen.

Dit is een persoonlijke meeting die we doen via Zoom. We bespreken de visualisatie na en je krijgt direct persoonlijke en bruikbare oefeningen, tips en tricks mee. De persoonlijke Inner Warrior Healing duurt ongeveer 1 tot 2 uur.

*Wat is een lichtwerker?
Lichtwerkers komen voor in alle lagen van de bevolking en in alle beroepsgroepen. Ze hebben alleen een paar dingen gemeen: ze geloven er in dat de wereld zo veel mooier zou zijn als de mensheid vanuit licht en liefde kiest in plaats van uit angst. Ze schijnen hun licht (bewust of onbewust) op de mensen in hun omgeving die daar direct positief door worden beinvloed. Ze zijn intuitief en gevoelig en hebben vaak het idee dat ze een buitenstaander zijn, of bijvoorbeeld niet thuis horen op aarde. Ze verlangen misschien naar huis, ergens tussen de sterren. Als jij je aangetrokken voelt tot deze healing ben jij waarschijnlijk een lichtwerker!